Werken bij de Nieuwenhuijse Groep

Ontdek de 4 voordelen van een 4-daagse werkweek

29 december 2023

Bij Volvo Nieuwenhuijse geloven we dat een gelukkig team de sleutel is tot succes. Daarom hebben we de 4-daagse werkweek geïntroduceerd, een verandering die al onze medewerkers geweldige voordelen biedt. Hier zijn 4 belangrijke voordelen waarom onze werknemers zo enthousiast zijn over de 4-daagse werkweek.

1. Meer vrije tijd en betere werk-privé balans

Stel je voor: elke week een extra dag voor jezelf. Met de 4-daagse werkweek krijg je precies dat. Deze extra dag geeft je meer ruimte om tijd door te brengen met je gezin, je hobby’s na te jagen of gewoon lekker te ontspannen. Dit helpt om werk en privé beter in balans te houden.

2. Grotere tevredenheid en werkplezier

Een gezonde werk-privé balans en minder stress leiden direct tot een hogere tevredenheid en meer werkplezier. Bij Volvo Nieuwenhuijse merken we dat onze medewerkers gelukkiger en meer betrokken zijn sinds de introductie van de 4-daagse werkweek. Een gelukkig team maakt ons een prettige plek om te werken.

3. Meer focus en efficiëntie op de werkvloer

Met een kortere werkweek word je efficiënter in je werk. Je leert beter prioriteiten te stellen en je taken sneller en effectiever af te ronden. Dit betekent dat je meer gedaan krijgt in minder tijd, wat niet alleen goed is voor je werkprestaties, maar ook voor je gevoel van voldoening

4. Verbeterde gezondheid en welzijn

Met meer tijd om te ontspannen en minder stress op de werkvloer, verbetert de 4-daagse werkweek ook je fysieke en mentale gezondheid. Medewerkers melden dat ze minder vaak ziek zijn en zich algeheel beter voelen.

Word deel van ons team!

Ontdek onze vacatures en kom erachter hoe jij kunt bijdragen aan ons succes en tegelijk kunt genieten van de voordelen van een 4-daagse werkweek.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een bericht per e-mail wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn!
 

Jobalert aanmaken